У будинках,що обслуговуються Чернігівською ТЕЦ,відновлено гаряче водопостачання

У будинках,що обслуговуються Чернігівською ТЕЦ,відновлено гаряче водопостачання

14.05.16 08:16 0 536
У житлових будинках обласного центру, які обслуговує КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірми «ТЕХНОВА», відновлено гаряче водопостачання після планових гідравлічних випробувань. Працюють 57 центральних теплових пункти підприємства. Про це повідомив в.о. директора підприємства Віктор Киричок.

За його словами, виявлено кілька пошкоджень, на яких оперативно ведуться ремонтні роботи. « будуть завершені роботи по вул. Мазепи, 48, і відповідно, в квартирах чернігівців з'явиться гаряча вода», - зазначив В. Киричок. Трохи довше будуть виконуватися роботи по вул. Папаніна, 9 та вул. Гетьмана Полуботка, 2 та Кирпоноса, 12.

Оперативно під час випробувань ліквідовано пориви по вул. Старобілоуській, 4-а, Котляревського, 13 та Коцюбинського, 40.

На Чернігівська ТЕЦ працює у звичайному режимі. Підприємство продовжує виконання робіт, згідно з затвердженими графіками, з метою якісної підготовки до наступного опалювального сезону.

Як повідомлялося, 11-12 травня у Чернігові проходили планові гідравлічні випробування системи теплопостачання, через що гаряча вода у квартирах чернігівців у зоні обслуговування ТЕЦ була відсутньою.

Всього Чернігівська ТЕЦ обслуговує понад 590 житлових будинків у Чернігові.

За інформацією прес-служби КЕП «Чернігівська ТЕЦ» ТОВ фірма «ТехНова»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька влада ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ