Зведений загін тернопільських правоохоронців вирушив у зону АТО

Зведений загін тернопільських правоохоронців вирушив у зону АТО

14.05.16 17:54 0 638
Нести службу на Схід України в черговий раз вирушили співробітники тернопільської поліції. Це відрядження для них буде тривалішим, ніж зазвичай. У зоні АТО поліцейські проведуть два місяці.

У складі зведеного загону – тридцять добровольців із різних підрозділів управління, відділів та відділень. Більшість із них уже не вперше їдуть на Донбас, тож добре знають завдання, які доведеться виконувати.

Перед від'їздом настанови підлеглим дає керівник Головного управління поліції Олександр Богомол: гідно виконувати поставлені завдання, дотримуватися дисципліни, законності та берегти один одного.

-У жителів тих населених пунктів Сходу, де несли і несуть службу бійці з Тернопільщини, склалися якнайкращі враження про них. Тому ведіть себе гідно, достойно, не розчаруйте тих людей, котрі вам довіряють, – наголосив Олександр Богомол.

Провести поліцейських прийшов голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Він побажав бійцям швидкого повернення додому живими та здоровими.

-Підтримуйте один одного, бо тернопільчан на Сході – чимало, і серед представників добровольчих батальйонів, і серед військових. Пам'ятайте, вдома на вас чекають, за вас моляться, тому повертайтеся цілими та неушкодженими.

Для старшого інспектора з управління превентивної діяльності Василя Дідуха досвід служби в зоні АТО – новий. Але боєць каже, що готовий до труднощів.

-Колеги, котрі вже служили на Сході, розповідали про ті основні завдання, які ми виконуватимемо. Тому дух бойовий, настрій хороший, їду захищати свою державу.

За словами добровольців, вони забезпечені усім необхідним для несення служби.

За традицією після благословення священиків поліцейські вирушили у далеку дорогу.

Сектор комунікації ГУНП в Тернопільській області

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міська рада Тернополя ...
Наступна новина: Какие батареи сегодня лучше ...

КОМЕНТАРІ