У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території готелю

У Рівненській області рятувальники провели тактико-спеціальні навчання на території готелю

14.05.16 12:29 0 651
12 травня на території ТзОВ готель “Любисток” що в смт. Рокитне, співробітники 10-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівненській області спільно з персоналом об’єкту провели тактико-спеціальні навчання та відпрацювали документи оперативного реагування.

Відповідно до тактичного задуму навчань, в кімнаті чергового ТзОВ готель “Любисток” сталася пожежа. Адміністрація об’єкту, повідомивши Службу порятунку про надзвичайну подію, розпочала боротьбу з вогнем первинними засобами пожежогасіння та евакуацію матеріальних цінностей. Тим часом рятувальники, що прибули на місце пожежі, провели розвідку та задіяли на гасіння умовної пожежі водяний ствол. Протягом 30 хвилин умовна пожежа була ліквідована.

Підбиваючи підсумки, керівник навчань, начальник 10-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Рокитне майор служби цивільного захисту Бензик Віктор Анатолійович зазначив: «Завдяки злагодженим та оперативним діям рятувальників та персоналу об’єкту умовну пожежу вдалося швидко ліквідувати та не допустити поширення вогню по усій площі. Отже, попередньо поставлені оперативно-тактичні завдання були виконані злагоджено та оперативно”.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі та Києві ...
Наступна новина: Вінничина: «Ми - одна ...

КОМЕНТАРІ