“Пам'ятаємо,збережемо,захистимо!”,- під таким девізом у Луцьку відбувся легкоатлетичний “Забіг пам'яті”

“Пам'ятаємо,збережемо,захистимо!”,- під таким девізом у Луцьку відбувся легкоатлетичний “Забіг пам'яті”

16.05.16 08:03 0 642
З метою вшанування пам'яті загиблих під час Другої світової війни та під час виконання завдань в АТО на сході України, у Луцьку відбувся легкоатлетичний патріотичний “Забіг пам'яті”, девіз якого “Пам'ятаємо, збережемо, захистимо!”.

Організатори заходу: Луцька міська рада, Луцький прикордонний загін та Волинський обласний центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”. У забігові взяли участь понад 20 команд.

Участь в урочистому відкритті взяли міський голова Микола Романюк, перший командир Луцького прикордонного загону, генерал-лейтенант у відставці Аркадій Яворський, начальник Луцького прикордонного загону підполковник Олександр Соловей, заступник міського голови Юрій Моклиця, директор Волинського обласного центру фізичного здоров'я “Спорт для всіх” Володимир Новосад, депутат Луцької міської ради Євген Ткачук, член виконавчого комітету Роман Романюк та інші організатори і гості.

Міський голова Микола Романюк привітав учасників забігу пам'яті та подякував його організаторам.

“Згадуючи імена тих, хто віддав свої життя за свободу і незалежність України, ми ще раз і ще раз підкреслюємо, що пам'ятаємо і будемо пам'ятати усіх, хто загинув. А серед них - 30 лучан”, - наголосив міський голова.

Побажав учасникам удачі, перемоги - найсильнішому, подякував, що долучилися до патріотичного забігу.

Присутні вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав свої життя за Україну, та поклали квіти до фотостенду загиблим учасникам АТО та Героям Небесної Сотні.

Також перед учасниками забігу виступили та побажали вдалого пробігу Олександр Соловей та Аркадій Яворський, духовий оркестр Луцького прикордонного загону виконав пісню “Хортиця”.

Учасники “Забігу пам'яті” подолали дистанцію за маршрутом: старт — Театральний майдан — проспект Волі — вул. Шопена - проспект Перемоги — вул. Винниченка. Фініш відбувся на Театральному майдані.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что собой представляют ...
Наступна новина: Вінниця відзначає День ...

КОМЕНТАРІ