День Європи у Луцьку розпочався з «Європейської олімпіади 2016»

День Європи у Луцьку розпочався з «Європейської олімпіади 2016»

16.05.16 12:03 0 606
«Європейська олімпіада 2016» - це конкурс знань про Європу та Європейський Союз, який проводиться в рамках Дня Європи у Луцьку. Організаторами заходу є управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності та управління освіти Луцької міської ради.

Цьогоріч у конкурсі беруть участь 46 учасників, 25 з яких — луцькі школярі і 21 учасник — школярі міст-побратимів з Республіки Польща (Жешув, Торунь, Замость, Хелм, Люблін) та Литовської Республіки (Каунас, Таураге).

Олімпіада тривала з 10.00 до 11.00 год., де школярі виконували завдання англійською мовою. Результати конкурсу будуть оголошені о 15.30 год. на сцені Дня Європи у Європейському містечку в Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, де всі учасники отримають подарунки, а переможці - цінні призи.

Міський голова Микола Романюк привітав гостей та учасників «Європейської олімпіади 2016». Він подякував президентам і мерам міст-побратимів за те, що вони зробили можливим, щоб діти приїхали для участі в конкурсі. “Дуже добре, що ми, як влада, можемо зробити все, щоб молоді люди мали змогу познайомитися з Луцьком, зі своїми ровесниками”, - наголосив Микола Романюк. “Україна, вибравши курс європейської інтеграції, робить і робитиме кроки вперед до своєї мети”, - сказав він.

До слів привітань приєдналася начальник управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Луцької міської ради Віра Кудрявцева. Вона подякувала всім, хто причетний до цього дійства, а також побажала успіху учасникам.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ