У зоні АТО Сергій Надал привітав тернопільський батальйон «Збруч» з другою річницею створення

У зоні АТО Сергій Надал привітав тернопільський батальйон «Збруч» з другою річницею створення

16.05.16 13:08 0 691
Міський голова Сергій Надал цими днями перебуває у зоні АТО. Спеціально для тернопільського батальйону «Збруч», який дислокується на Луганщині, він привіз продукти, воду, бензопили та інші інструменти, військове спорядження. Також передав командиру батальйону, підполковнику Ігорю Ларіну документи на нещодавно відремонтований за кошти міської ради КАМАЗ.

Разом з очільником Тернополя привітати батальйон на Луганщину приїхали секретар міської ради Віктор Шумада, заступник міського голови Леонід Бицюра та керівництво області.

15 травня батальйон «Збруч», який є 6-им мотопіхотним батальйоном у складі 44-ої окремої артилерійської бригади, відзначає другу річницю з дня створення. З цієї нагоди очільник Тернополя особисто привітав усіх бійців. Також вручив їм Нагородні знаки міського голови, подяки та цінні подарунки за особисті заслуги, стійкість та мужність, виявлені у зоні проведення АТО в умовах, пов’язані із ризиком для життя.

«Героїзм, мужність, сміливість та патріотизм - саме ці риси притаманні кожному бійцю батальйону «Збруч». Уже другий рік ви бороните мир та спокій на нашій землі, захищаєте українську територію від посягань російських найманців і, переконаний, з такими військовими скоро ми будемо святкувати перемогу. Жителі Тернополя та міська рада роблять усе можливе, щоб підтримати вас, надати необхідну допомогу. Так і шня передача від мешканців міста - це наш невеликий внесок у боротьбу із російським ворогом, - зазначив Сергій Надал. - З нагоди вашого свята хочу побажати усім незламності духу, здоров’я та щастя, а також Божого благословення. З гідністю виконуйте свій обов’язок та повертайтеся до рідних домівок, де на вас чекають рідні та близькі».

Військові батальйону «Збруч» щиро подякували очільнику Тернополя за слова привітання, візит та передані речі, які є вкрай необхідними у боротьбі із ворогом.

Нагадаємо, що Тернопільська міська рада опікується добровольчим батальйоном «Збруч», який був створений з числа мешканців Тернопільщини, та часто передає військовим необхідні речі та здійснює ряд інших заходів. Зокрема, для підтримки військовослужбовців було розроблено «Програму обороноздатності військових формувань Тернопільського гарнізону», у рамках якої й проведено ремонт військової техніки - КАМАЗу та відправлено його на Луганщину. Також діє програма реабілітації бійців АТО, яка надає безкоштовну медичну, психологічну, соціальну та юридичну допомогу військовим у Тернополі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк долучився до ...
Наступна новина: У Державному архіві ...

КОМЕНТАРІ