Для юних чернівчан створять територію науки

Для юних чернівчан створять територію науки

17.05.16 08:08 0 566
Громадський науково-просвітницький захід «bukScience Days» («День Науки») 17 травня вперше відбудеться у Чернівцях.

Його мета – доступним і водночас незвичним способом популяризувати науку та її досягнення, активно залучати до наукової творчості молодь, продемонструвати суспільству місце і роль інновацій у сучасному світі та житті людини, підняти престиж професії вченого-дослідника.

Захід організовують громадські організації – Фонд «Буковина інноваційна», ГО «Квадрівіум», Мережа українських науковців «Ukrainian Scientists Worldwide», Асоціація «Cluster bit», ГО «Альтернатива-Є» та управління освіти міської ради в рамках громадського проекту «bukNauk».

Це ще одна панель для комунікації науковців і громади, яка покликана продемонструвати, що наука справді цікава, а її розвиток є нагальною потребою для української держави у XXI ст.

Територія науки буде створена на площі Філармонії. Тут працюватимуть лекторіум та експерементаріум під відкритим небом, читатимуть екологічні казки, демонструватимуть наукові експерименти – хімічні, медичні, фізичні, а також роботу альтернативних джерел енергії та роботів, будуть майстер класи від юних техніків, математичні та економічні ігри, головоломки, вчитимуть долати екологічні ризики.

Стати учасниками наукових експериментів, дізнатися про найцікавіші відкриття, побачити, як наука працює для людини, послухати казки та спробувати свої сили у розв'язанні головоломок запрошують юних чернівчан та їх батьків 17 травня о 15.30 на площу Філармонії!

Наука – це круто! Чернівці – місто інновацій!

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чо собою представляє Led ...
Наступна новина: Вінничина: на початок 2016 ...

КОМЕНТАРІ