На Буковині стартує тиждень безпеки дорожнього руху

На Буковині стартує тиждень безпеки дорожнього руху

17.05.16 18:27 0 524
Є привернення уваги до проблем травматизму та смертності на дорогах, особливо серед дітей, та поліпшення дорожньої безпеки.

З 16 по 22 травня в усіх регіонах України, як і в усьому світі, будуть проводитись заходи у рамках Тижня.

Проблема аварійності є комплексною, а тому потребує спільного вирішення різноманітних владних інституцій та громадськості. Тому усі заходи, які проводитимуться під час цієї акції, матимуть на меті привернення уваги суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки.

Впродовж тижня правоохоронцями заплановано провести низку цільових відпрацювань, які покликані дисциплінувати учасників дорожнього руху - як водіїв, так і пішоходів, які порушують Правила дорожнього руху. Працівники поліції та освітяни проводитимуть у навчальних закладах уроки з безпеки дорожнього руху, щоб навчити дітей правильної поведінки, застерегти від біди та не допустити дорожньо-транспортного травматизму з участю неповнолітніх. Передбачається також акція «Здай кров – врятуй життя» для постраждалих в дорожньо-транспортних пригодах, під час якої небайдужі люди стануть донорами для тих, кому потрібна допомога, хто має шанс на порятунок.

Прес-служба ВБДР в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ