Луцьк: «Намалюй свою сім’ю»

Луцьк: «Намалюй свою сім’ю»

17.05.16 12:47 0 619
13 травня напередодні Міжнародного дня сім'ї Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді провів конкурс малюнку на асфальті «Намалюй свою сім'ю», що відбувся на площі перед ДРАЦСом (пр.Соборності, 18).

Учасниками заходу стали 30 дітей з сімей, що потребують особливої соціальної підтримки, та учні 3-Д класу КЗ «Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів № 25 Луцької міської ради».

Щойно розпочався конкурс, юні художники швидко зайняли по клітинці на площі, й за лічені хвилини територія біля приміщення Луцького міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді перетворилася на казку.

Діти різнокольоровою крейдою на асфальті малювали і свої сім'ї, і квіти з деревами, і своїх чотирилапих улюбленців. Малюнки відобразили дитячі мрії про щасливу сім'ю, любов до батьків, до родини.

Приємно відзначити, що всі роботи виявилися різноплановими, яскравими, несподіваними, це був справжній феєрверк дитячої фантазії. Діти продемонстрували свою надзвичайну уяву та неабиякий художній талант.

«Я намалював свою сім'ю, тому що дуже її люблю. Саме там почуваю себе тепло й затишно, адже мене оточують дорогі мені люди: моя мама, тато й молодший брат», - поділилася своїми роздумами дев'ятирічна Христина.

Усі роботи були гідні перемоги, тому на завершення конкурсу без подарунків не залишили жодну дитину.

Дитячі малюнки не лише надихнули і зарядили позитивом, але й нагадали про велику відповідальність дорослих перед майбутнім. Адже багато дітей зобразили сім'ї, в яких вони хотіли б жити.

Та головним результатом заходу були дитячі посмішки, веселий сміх та хороший настрій усіх присутніх.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Реєстрацію об’єднань ...

КОМЕНТАРІ