В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

В Луцьку відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації

17.05.16 11:59 0 582
Відбулася оперативна нарада у голови облдержадміністрації Володимира Гунчика у режимі відеоселекторного зв'язку з керівниками окремих територіальних органів, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, структурних підрозділів обласної державної адміністрації, головами районних державних адміністрацій, міськими головами. Участь у нараді взяли міський голова Микола Романюк, перший заступник міського голови Тарас Яковлев, заступники міського голови Андрій Киця, Юрій Моклиця, Сергій Григоренко, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, секретар міської ради Юлія Вусенко.

Голова облдержадміністрації Володимир Гунчик прозвітував про робочу поїздку до Києва, де обговорювався ряд питань, серед яких йшлося про реформування професійної технічної освіти. Мова йшла про те, що завданням Кабінету Міністрів є відпрацювання обласних цільових програм з реформування профтехосвіти, зокрема перехід фінансування закладів профтехосвіти міст обласного значення з державного бюджету на місцевий.

Учасники наради заслухали інформацію про другий форум енергоефективного партнерства, який відбувся 12 травня, де обговорювалися питання можливості досягнення державою енергонезалежності та реформування системи енергоефективності. На форумі схвально оцінили досвід Луцька щодо створення ОСББ та видачі теплокредитів, який в даний час поширюється й на інші міста.

На нараді виступив перший заступник міського голови Тарас Яковлев, який поінформував присутніх про те, що 12-13 червня у Луцьку відбудеться офіційне відкриття тижня сталої енергії в Україні. У ньому візьмуть участь представники 40 міст України, а також представники європейської комісії в Україні, європейський інвестиційний банк, світовий банк. В рамках дійства відбудуться різноманітні заходи. 12 червня на Театральному майдані будуть проведені презентації, семінари, творчі заходи, що стосуватимуться енергозбереження, до яких будуть залучені представники об'єднань багатоквартирних будинків, молодь, яка працює в цій сфері. 13 червня в Палаці учнівської молоді відбудуться дискусії, де ділитимуться досвідом люди, що мають певні напрацювання в сфері енергозбереження. Також 13 червня відбудуться збори Асоціації енергоефективних міст, одним з представників якої є Луцьк.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернівці: Перерахунки ...

КОМЕНТАРІ