На базі військової частини у Тернополі розпочав роботу пересувний стоматологічний кабінет

На базі військової частини у Тернополі розпочав роботу пересувний стоматологічний кабінет

17.05.16 15:26 0 579
З 12 травня на базі військової частини 3002 (Ж) Національної гвардії України, яка дислокована у Тернополі, розпочав роботу пересувний стоматологічний кабінет Тернопільської міської комунальної стоматологічної поліклініки.

У цьому кабінеті стоматологічне лікування та профілактику отримають військовослужбовці та учасники АТО. Кошти на це передбачені міської програмою «Здоров’я тернополян на 2016-2018 рр.», яка була прийнята на сесії Тернопільської міської ради.

«Національна гвардія є потужною силою, яка протистоїть військовій агресії Росії. У той же час, без військової частини 3002, важко уявити функціонування міста Тернополя. Гвардійці також забезпечують охорону громадського порядку в Тернополі, конвоюють спецконтингент в судові установи міста, допомагають рятувальникам, запобігають терористичним загрозам у місті, - зазначив міський голова Сергій Надал. - Тому наше завдання зробити Національну гвардію сильнішою, а також надати необхідну медичну допомогу бійцям. І одним із кроків у цьому напрямку є початок роботи пересувного стоматологічного кабінету на території військової частини».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На VІІ Всеукраїнському ...

КОМЕНТАРІ