У Рівненській області рятувальники провели профілактично-пізнавальну екскурсію для дошкільнят

У Рівненській області рятувальники провели профілактично-пізнавальну екскурсію для дошкільнят

17.05.16 19:17 0 605
Рятувальники Рівненщини систематично організовують для дітей профілактично-пізнавальні екскурсії до пожежно-рятувальних частин.

Зокрема, 16 травня вихованці дошкільного навчального закладу «Малятко» з смт.Володимирець завітали до місцевої 11-ї державної пожежно-рятувальної частини.

Дітвора мала змогу побачити на власні очі справжніх вогнеборців, спецтехніку на якій вони щодня виїжджають на гасіння пожеж та ліквідацію надзвичайних ситуацій, та навіть самим спробувати себе у ролі рятівників, все це викликало неабиякий емоційний сплеск у малят.

Дітям рятувальники розповіли про пожежні автомобілі, продемонстрували пожежно-технічне обладнання автомобілів, пояснили, як його використовують пожежники під час аварійно-рятувальних робіт.

Крім того, діти запам’ятали телефонний номер пожежно-рятувальної служби «101» та всі разом повторили номер декілька разів поспіль.

По закінченні екскурсії усі сфотографувалися на згадку біля пожежної техніки. Екскурсія була повчальною, корисною та цікавою. Дітлахи залишилися задоволені та подякували рятувальникам за повчальну, корисну та цікаву екскурсію.

Володимирецький районний сектор

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Что такое воздушный ...
Наступна новина: Чернівці: Визначено ...

КОМЕНТАРІ