У Рівненській області під час ліквідації пожежі,вогнеборці врятували із задимленого помешкання господаря та трьох його товаришів

У Рівненській області під час ліквідації пожежі,вогнеборці врятували із задимленого помешкання господаря та трьох його товаришів

17.05.16 17:45 0 557
16 травня о 07:15 до чергової служби Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій надійшло повідомлення про пожежу в місті Сарни по вулиці Міщанська 6. На місце події негайно виїхав черговий караул 8-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Сарн на двох пожежних автоцистернах.

За 5 хвилин черговий підрозділ прибув за вказаною адресою. Під час розвідки було встановлено, що пожежа виникла у дерев’яному житловому будинку на дві сім’ї, барачного типу розміром 8×5 м. Сусіди повідомили рятувальників, що у помешканні може бути господар.

Не гаючи часу вогнеборці в апаратах захисту органів дихання проникли у вщент заповнене димом помешкання. Відразу при вході рятувальники виявили напівпритомного 51-річного господаря будинку, якого відразу вивели на свіже повітря та передали до рук працівників швидкої медичної допомоги. Тим часом друге відділення рятувальників увійшли в одну із житлових кімнат будинку, де знаходився осередок виникнення пожежі. Там працівники ДСНС виявили ще трьох напівпритомних чоловіків. Після того, як вогнеборці вивели людей на свіже повітря, чоловіки отямившись відразу зникли з місця пожежі.

О 07:26 пожежа була локалізована, а о 07:50 повністю ліквідована. Завдяки оперативним та кваліфікованим діям бійців Держслужби з НС вдалося врятувати людей від загибелі та не допустити розповсюдження вогню на інші приміщення помешкання. У результаті пожежі вогнем було пошкоджено диван та речі домашнього вжитку в житловій кімнаті. До гасіння пожежі було залучено 2 одиниці пожежної техніки та 6 чоловік особового складу.

На разі причина пожежі та розмір збитків встановлюються.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінниччині відбувся ...
Наступна новина: Житомирщина: на вихідних в ...

КОМЕНТАРІ