Рятувальники привітали багаторічного у минулому керівника пожежно-рятувальної служби Рівненщини з Днем народженням

Рятувальники привітали багаторічного у минулому керівника пожежно-рятувальної служби Рівненщини з Днем народженням

18.05.16 18:50 0 876
16 травня офіцери Служби порятунку Рівненщини привітали з 61-м Днем народження ветерана МНС України, багаторічного у минулому керівника пожежно-рятувальної служби області, генерал-майора служби цивільного захисту Костюка Миколу Васильовича.

За дорученням начальника ГУ ДСНС у Рівненській області Сергія Крука рятувальники побажали імениннику міцного здоров’я, родинного тепла, щастя, благополуччя та мирного неба над головою.

Довідка:

Костюк Микола Васильович за час служби з жовтня 1972 року до лютого 2010 року пройшов шлях від начальника караулу воєнізованої пожежної частини Рівненського хімічного комбінату до начальника Головного управління МНС України у Рівненській області. Має понад 30 нагород та заохочень, у тому числі нагороджений відомчими медалями «За бездоганну службу» ІІ та ІІІ ступенів, нагрудними знаками МВС України «Кращому працівникові пожежної охорони» та «За відзнаку в службі» І та ІІ ступенів, відзнакою МНС України «За відвагу у надзвичайній ситуації» ІІ ступеня, орденами Святого Рівноапостольного Великого князя Володимира ІІІ ступеня та Преподобного Іллі Муромця УПЦ.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Лучанин,який убив ...
Наступна новина: В Луцьку звітний концерт ...

КОМЕНТАРІ