У Києві Сергій Надал бере участь в інвестиційній конференції «Нова Україна»

У Києві Сергій Надал бере участь в інвестиційній конференції «Нова Україна»

18.05.16 15:56 0 540
16-17 травня у Києві проходить IV інвестиційна конференція «Нова Україна». Міський голова Тернополя Сергій Надал взяв участь як запрошений експерт у панелі на тему децентралізації та регулювання підприємницької діяльності, взаємодії між підприємствами та урядом, конституційних реформ децентралізації.

«У теперішній непростий час — економіка країни повинна опиратися на сильні самоврядні громади. Більшість питань регулювання економічної діяльності повинні вирішуватися на місцях, адже саме з місцевими органами самоврядування найбільш тісно співпрацює бізнес та інвестори, - зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал. - В Україні вже є позитивні наслідки процесу децентралізації. Зокрема передача адміністрування окремих функцій, які пов’язані з роботою малого і середнього бізнесу, призвели у Тернополі до зростання кількості малих та середніх підприємств. Завдяки децентралізації сума надходжень від суб’єктів малого підприємництва до міського бюджету, за підсумками першого кварталу 2016 року, зросла на майже на 48%».

Разом із Сергієм Надалом на конференції свою позицію висловлювали мер Житомира Сергій Сухомлин, мер м. Глухів Мішель Терещенко, голова Херсонської обласної адміністрації Андрій Гордєєв.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: як ...
Наступна новина: До Луцька приїжджала ...

КОМЕНТАРІ