Житомирщина: дотримуйтесь правил дорожнього руху!

Житомирщина: дотримуйтесь правил дорожнього руху!

18.05.16 14:54 0 552
За ініціативи Міністерства охорони здоров'я України, підтримки Кабінету Міністрів України,із залученням профільних міністерств та відомств, обласних та Київської міської держадміністрацій, міжнародних і вітчизняних організацій з 16 по 22 травня 2016 року в Україні пройде Тиждень безпеки дорожнього руху.

Мета Тижня – об'єднання зусиль державних органів, бізнесу, громадських організацій, наукової спільноти, засобів масової інформації та усього суспільства, на виконання державних і міжнародних програм з безпеки дорожнього руху та пропаганди важливості дотримання правил дорожнього руху.

У 2016 році Тиждень безпеки дорожнього руху буде проходити у два етапи: з 16 по 22 травня та з 14 по 20 листопада.

За даними Всесвітньої організації охорони здоров'я, Україна займає п'яте місце по кількості загиблих у дорожніх пригодах після Малайзії, Аргентини, Греції та Камбоджі і є однією з найбільш небезпечних країн для учасників дорожнього руху.

Ризик травмування або загибелі людей на наших дорогах у 5-6 разів вищий, ніж у розвинених Європейських країнах. Основна тому причина – це низький рівень свідомості водіїв. Недотримання ними вимог правил дорожнього руху, здійснення неконтрольованих маневрів та обгонів з виїздом на зустрічну смугу руху призводить до виникнення тяжких дорожніх пригод.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцькому зоопарку ...
Наступна новина: На Вінничині у зв’язку з ...

КОМЕНТАРІ