На строкову військову службу відправлено перших призовників-тернополян

На строкову військову службу відправлено перших призовників-тернополян

18.05.16 11:42 0 526
У рамках цьогорічної весняної призовної кампанії, 17 травня, з обласного збірного пункту Тернопільського обласного військового комісаріату урочисто відправлено юнаків до війська. Перші призовники, а їх приблизно 50, вирушили до навчальних центрів Збройних Сил України та Прикордонних військ у Полтаву і Черкаси.

Проводжати тернополян до армії рідні, близькі, духовенство, керівництво області й міста та представники громадськості.

Голова обласної державної адміністрації Степан Барна наголосив, що кожен призовник показав добрий приклад для наслідування.

"В цей недегкий час країні потрібні патріоти не на словах, а на ділі, - наголосив очільник краю. - І цими патріотами є кожен з вас. Ви - приклад для своїх товаришів. Бажаю вам бути гідними захисниками і з честю виконати свій обов`язок!".

Також очільник краю наголосив, що жоден призовник не буде відправлений у зону проведення АТО, а виконуватиме завдання у пунктах постійної дислокації військових частин, які розташовані за сотні кілометрів від місця конфлікту.

"Держава потребує Вашої підтримки. Ви відправляєтеся до війська, щоби навчитися боронити рідну землю. Дякую Вашим батькам за те, що виховали справжніх захисників", – звертаючись до призовників зазначив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський.

Впродовж травня-червня, доки триватиме весняний призов, до лав Збройних Сил та інших військових формувань України планується відправити близько 500 тернополян віком від 20 до 27 років.

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: у м. Бар ...

КОМЕНТАРІ