Рівненщина: для дошкільнят рятувальники провели цікавий конкурс «Вогонь – добрий,вогонь - злий»

Рівненщина: для дошкільнят рятувальники провели цікавий конкурс «Вогонь – добрий,вогонь - злий»

18.05.16 13:01 0 617
17 травня співробітники Дубенського міськрайонного сектору ГУ ДСНС України у Рівненській області, провели акцію «Тиждень безпеки дитини» в дошкільному навчальному закладі №7 районного центру.

Рятувальники завітали до навчального закладу з метою навчання дітей та обслуговуючого персоналу правилам безпеки та діям на випадок виникнення пожежі. Співробітники Служби порятунку розповіли дітям про основні причини виникнення пожеж, можливі наслідки пустощів із сірниками, запальничками та іншими небезпечними предметами і речовинами. Вогнеборці у цікавій ігровій формі провели тематичні конкурси: «Вогонь - добрий, вогонь-злий»; «Дитина сама вдома». В ході уроку були доведені заходи безпеки в разі виявлення вибухонебезпечних та підозрілих предметів. Діти брали активну участь у проведенні протипожежної вікторини, відповідали на запитання й відгадували загадки з питань пожежної безпеки.

Слід зазначити, що подібні заходи рятувальники проводять у всіх навчальних закладах області, адже саме зараз триває Тиждень безпеки життєдіяльності, метою якого є профілактика дитячого травматизму, популяризація знань правил безпеки у повсякденному житті, здорового та активного способу життя.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ