У Рівненській області рятувальники відчинили вхідні двері оселі в якій були замкнені малолітні діти

У Рівненській області рятувальники відчинили вхідні двері оселі в якій були замкнені малолітні діти

18.05.16 10:04 0 602
16 травня о 09:05 до Служби порятунку за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Рівне по вулиці Остафова в зачиненій квартирі на 1-му поверсі багатоповерхівки перебувають малолітні діти.

Коли жінка по справам виходила з оселі, двері за нею зачинилися, а ключі залишилися в середині. Мама негайно звернулася по допомогу до рятувальників. Вже за лічені хвилини на місце виклику оперативно прибув черговий караул 1-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС.

Рятувальники через вікно увійшли до квартири. З дітьми на щастя все було гаразд. Заспокоївши дітей працівники ДСНС відкрили вхідні двері помешкання стурбованій мамі.

Жінка щиро подякувала бійцям Державної служби з надзвичайних ситуацій, відмітивши, що рятувальники дуже швидко відреагували на її прохання про допомогу та оперативно звільнили дітей з «домашньої пастки».

Зважаючи на вищевикладене Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Програма заходів до Дня ...
Наступна новина: В Житомирській області в ...

КОМЕНТАРІ