Чиста вода в басейні: яку хімію для басейну купити?

Чиста вода в басейні: яку хімію для басейну купити?

19.05.16 00:04 0 1153

Після покупки басейну, кожен власник замислюється про безпеку і чистоту води. Може скластися враження, що найпростішим рішенням чистої і безпечної води в басейні є постійна зміна води. Тим більше, якщо басейн невеликий і є джерело безкоштовної або недорогої води. Однак, цей спосіб не призведе Вас до вирішення проблеми - частота заміни води буде постійно зростати, постійне трудомістке миття басейну, вода буде довго прогріватися до комфортної температури, швидко зеленіти. Замість того, щоб розслаблятися і відпочивати, Ви будете зайняті обслуговуванням басейну.

Незалежно від того, який басейн Ви купили - надувний басейн або каркасний басейн, Вам варто навчитися підтримувати стан води в басейні в безпечному стані. Для догляду за водою необхідні спеціальні засоби - хімія для басейну. Сюди входять дезінфікуючі препарати, регулятори рівня рН, засоби проти водоростей, коагулючі речовини, чистячі засоби, засоби для консервації басейну на зиму, тестери та інше.До речі, в Україні придбати хімію для басейну можна в інтернет-магазині: Dnipropools.com.ua.

Отже, Ви купили басейн і хочете, щоб вода в ньому була чистою та безпечною? Тоді для Вас кілька порад:

  • набирайте водопровідну воду, яка пройшла попередню очистку - з нею у Вас буде менше проблем в майбутньому. Якщо вода буде набрана з колодязя або свердловини, варто заздалегідь з'ясувати її хімічний склад. Набирати воду зі свердловини варто, піддаючи її додаткової очистці, інакше підвищений вміст, наприклад, заліза доставить Вам багато клопоту при експлуатації басейну;
  • для контролю за рівнем рН і за рівнем дезінфікуючих речовин, Вам обов'язково необхідний тестер для басейну. Обробка води басейну без контрольних замірів призведе до того, що в ньому буде не комфортно купатися, незважаючи на регулярне додавання всіх необхідних препаратів;
  • проводьте обробку води регулярно і в повній мірі - не можна робити невиправдано великі перерви, під час яких утворюються мікроорганізми, яких складно буде знищити за допомогою регулярних доз препаратів. Не можна використовувати тільки частина препаратів - такі напівзаходи приведуть до погіршення якості води.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Варіанти,як можна ...
Наступна новина: Як вибрати карниз для штор: ...

КОМЕНТАРІ