Медики Тернополя та Аджарської Автономної Республіки (Грузія) підписали Меморандум про співпрацю

Медики Тернополя та Аджарської Автономної Республіки (Грузія) підписали Меморандум про співпрацю

19.05.16 14:31 0 566
З 11 по 16 травня делегація тернопільських медиків побувала у Аджарській Автономній Республіці (Грузія) з метою налагодження співпраці у сфері охорони здоров’я задля удосконалення управління та методів роботи в лікувально-профілактичних установах міста.

Під час робочої поїздки тернопільські лікарі побували в міжнародній університетській лікарні – International University Hospital Batum, підрозділи якої оснащені найновішим цифровим обладнанням, що дозволяє в короткі терміни поставити діагноз та призначити оптимальне лікування.

Два тернопільські хірурги взяли участь у проведенні хірургічних втручань. Торакальний хірург з КЗ ТОР «Тернопільська обласна лікарня» Ігор Гуменний взяв участь в першій в історії Батумі відкритій кардіохірургічній операція на аорті – операція Бенталла, яку провів професор зі Стамбула Ergun Demirsoy. А в онкологічній клініці Батумі, за участю лікаря-гінеколога Тернопільської міської комунальної лікарні №2 Олега Данилюка, проведено операцію.

У рамках поїздки між відділом охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради, в особі заступника начальника Ольги Ярмоленко, та Міністерством охорони здоров’я і соціального захисту Аджарської Автономної Республіки, в особі Першого заступника міністра Левана Горгіладзе, було підписано Меморандум про співпрацю.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ