Тернопіль: сергій Надал зустрівся з учасниками «Школи помічника депутата»

Тернопіль: сергій Надал зустрівся з учасниками «Школи помічника депутата»

19.05.16 16:57 0 521
Міський голова Сергій Надал у сесійній залі Тернопільської міської ради зустрівся з учасниками навчального проекту «Школа помічника депутата місцевої ради». Під час зустрічі очільник Тернополя розповів про основні напрямки діяльності міської ради, співпрацю із депутатським корпусом та дав відповіді на актуальні питання присутніх.

«Дуже приємно, що у Тернополі тривають подібні проекти, які навчають молодь міста бути активними, долучатися до організації місцевого самоврядування, - зазначив Сергій Надал. - Переконаний, що саме молодь змінює країну та наше місто, тому бажаю усім учасникам проекту досягнути успіху у громадських та політичних починаннях, а також залишити вагомий слід у формуванні громадського суспільства, покращити політичну ситуацію в Україні».

Довідка. Школа помічника депутата місцевої ради - це двомісячний освітній проект, у рамках якого для молоді організовують ряд тренінгів від відомих політиків, депутатів, громадських діячів, журналістів, юристів на теми щодо прийому депутатами громадян, роботи зі зверненнями, роботі депутатського корпусу та ін.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінниччина зайняла 1-е ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ