Юрій Юрик нагородив кращих працівників Тернопільського обласного художнього музею

Юрій Юрик нагородив кращих працівників Тернопільського обласного художнього музею

19.05.16 09:23 0 513
Тернопільський обласний художній музей 18 травня відзначив своє 25-річчя. З нагоди святкування у виставковій залі була організована виставка «25 років музею. З нових надходжень», на якій представили твори живопису, графіки, скульптури, що надійшли до фондів музею за останні 10 років.

На даному заході заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Юрій Юрик нагородив кращих працівників художнього музею.

Музичний супровід під час урочистого заходу забезпечив камерний оркестр Тернопільської обласної філармонії.

« свій ювілей відзначає центр формування мистецтва нашого краю. Велика шана й подяка усім, хто підтримує та вдосконалює цей рівень культури, — звернувся з привітальним словом до присутніх Юрій Юрик. — Щиро бажаю вам, працівникам музею, побільше оптимізму й наполегливості у роботі. Адже саме ви сприяєте формуванню не лише мистецьких, а й суспільно-політичних речей. Завдяки вам ми маємо та зберігаємо мистецький фонд, що спонукає до певних позитивних зрушень у нашому суспільстві».

За вагомий особистий внесок у забезпечення розвитку музейної справи, багаторічну сумлінну працю та високий професіоналізм почесними грамотами Кабінету Міністрів України відзначили заступника директора з науково-просвітньої роботи Тернопільського обласного художнього музею Ольгу Ваврик та головного бухгалтера Тернопільського обласного художнього музею Степанію Тепак.

Окрім цього, відзнаки ТОДА отримали завідувач фондів Тернопільського обласного художнього музею Юлія Скаковська та провідний бухгалтер Тернопільського обласного художнього музею Світлана Збройна.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ