В Житомирській області мертву рибу з Хомори передали Понінківській фабриці у прямому ефірі.

В Житомирській області мертву рибу з Хомори передали Понінківській фабриці у прямому ефірі.

19.05.16 10:44 0 552
У прямому ефірі на каналі СК1 обговорили ситуацію із забрудненням річок у Баранівському районі. Участь в обговоренні взяли як екологи з нашої області, так і представники Понінківської картонно-паперової фабрики.

Учасниками ефіру були Вадим Войцешук – начальник управління екології та природних ресурсів Житомирської ОДА; Сергій Зибалов – заступник начальника Державної екологічної інспекції у Житомирській області; Сергій Коренєв – генеральний директор ТОВ «ПКПФ»; Олексій Жуков – заступник головного енергетика ТОВ «ПКПФ».

Представники паперової фабрики Хмельниччини категорично заперечують свою причетність до надзвичайної ситуації, яка склалася на річці Хомора.

Нагадуємо, що у квітні у річку Хомора було здійснено несанкціонований скид відходів виробництва. У зв'язку з цим в області оголошено надзвичайну ситуацію природного характеру об'єктового рівня.

Пізніше вдруге відбувся несанкціонований скид відходів виробництва у річку Хомора.

10 квітня вже стали відомі результати аналізів, які проводив Інститут колоїдної хімії та хімії води.

Для того, аби не бути голослівним, начальник управління екології Житомирської ОДА Вадим Войцешук у прямому ефірі вручив представникам фабрики рибу, яка загинула у річці Хомора, як доказ токсичності середовища водойми.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інвестиційні проекти ...
Наступна новина: 50 призовників з ...

КОМЕНТАРІ