В Житомирській області в облдержадміністрації розглянули питання оздоровлення дітей влітку

В Житомирській області в облдержадміністрації розглянули питання оздоровлення дітей влітку

19.05.16 14:29 0 540
17 травня, у малій залі облдержадміністрації відбулося засідання обласного штабу з оперативного вирішення питань підготовки та оздоровлення дітей, яке провели заступник голови ОДА Ярослав Лагута та начальник управління сім'ї, молоді та спорту Світлана Гресь.

«Даний штаб створено на виконання розпорядження голови облдержадміністрації № 113 «Про організацію оздоровлення і відпочинку дітей у 2016 році», який активно працює. Це наші з вами діти і їхнє оздоровлення та відпочинок влітку є безпосереднім нашим з вами завданням», – наголосив заступник голови ОДА Ярослав Лагута.

На засіданні розглянули питання фінансового забезпечення оздоровлення і відпочинку дітей. Про це доповів заступник начальник управління сім'ї, молоді та спорту Олександр Антонюк.

В цьому році обласним бюджетом передбачено видатки на придбання путівок до дитячих оздоровчих закладів в розмірі 11 млн 641,9 тис. гривень по управлінню сім'ї, молоді та спорту та 2 млн 204,5 тис. грн. по управлінню освіти і науки. Всього в обласному бюджеті передбачено 13 млн 846,4 тис. гривень.

За ці кошти планується охопити оздоровленням і відпочинком 15 тис.115 дітей, з них: оздоровленням у стаціонарних таборах– 5165 дітей, відпочинком у пришкільних таборах – 9950 дітей.

Нагадаємо, що у 2016 році за рахунок бюджетних коштів має бути оздоровлено не менше 16 тис. 800 дітей, тому планується додаткове виділення коштів.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на Міжнародний ...
Наступна новина: Медики Тернополя та ...

КОМЕНТАРІ