В Луцьку затверджено детальний план території,прилеглої до автостанції №1

В Луцьку затверджено детальний план території,прилеглої до автостанції №1

19.05.16 12:45 0 557
Члени виконавчого комітету затвердили комплексні схеми розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на центральних вулицях міста. А саме: вулиці Винниченка, проспекті Відродження, проспекті Волі, вулиці Лесі Українки, вулиці Гордіюк, вулиці Львівській, проспекті Молоді, проспекті Перемоги, проспекті Василя Мойсея, проспекті Президента Грушевського, вулиці Рівненській, проспекті Соборності.

Ці комплексні схеми пройшли процедуру громадського обговорення та були розглянуті на профільній робочій групі. За результатами робочої групи були внесені відповідні корективи.

Також виконавчим комітетом було затверджено детальний план території, прилеглої до автостанції №1 в місті Луцьку. Заступник начальника управління містобудування та архітектури, головний художник міста Ярослав Матвіїв повідомив, що попередньо даний проект пройшов процедуру громадського обговорення та корегування. Він також познайомив членів виконкому зі схемою усіх об'єктів, які мають бути розміщені на території, що прилягає до автостанції №.1.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Під час балу ...
Наступна новина: Что собой представляют ...

КОМЕНТАРІ