У Луцьку готуються до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років

У Луцьку готуються до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років

19.05.16 11:57 0 589
Члени виконавчого засідання зібралися на чергове засідання. У порядку денному роботи більше сотні питань.

Розпочали роботу члени виконкому з обговорення заходів з підготовки до роботи Луцька в осінньо-зимовий період 2016-2017 років. Доповідачем виступив директор департаменту ЖКГ Юрій Крась. За його словами, з метою сталого функціонування господарства міста в умовах осінньо-зимового періоду 2016-2017 років підприємствами та виконавчими органами Луцької міської ради розроблені та надані на затвердження рішенням виконавчого комітету заходи з підготовки господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років.

Він наголосив, що весною представники житлово-комунальних підприємств зробили побудинковий обхід. За його результатами було складено перелік необхідних робіт, які включені до списку. Зокрема, передбачається виконати житлово-комунальними підприємствами ремонт покрівель у 102 житлових будинках, площею 8414 м2, замінити 565 п.м труб водовідвідних пристроїв. ДКП «Луцьктепло» має виконати капітальний ремонт центральних теплових пунктів (ЦТП) на вулицях Грабовського, 9 г; Грабовського, 11 в; Бенделіані, 1 е, Станіславського, 50 в; поточний ремонт теплових мереж – 129,47 км та заміну трубопроводів – 2,684 км та ряд інших заходів.

Юрій Крась зазначив, що розроблено перелік, які мають здійснити КП “Луцькводоканал”, КП “Луцьке електротехнічне підприємство — Луцьксвітло”, Луцьке спеціальне комунальне автотранспортне підприємство “Луцькспецкомунтранс”, Луцький спецкомбінат комунально-побутового обслуговування, управління культури, управління освіти, управління охорони здоров'я.

Також Юрій Крась зазначив, що цьогоріч планують закупити 20 тонн соляного реагенту і використовувати його для боротьби з обледенінням доріг.

Зрештою члени виконкому підтримали відповідний проект рішення.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Прокуратура через суд ...
Наступна новина: На Тернопільщині завершують ...

КОМЕНТАРІ