Золоте кільце - кращий подарунок коханій

Золоте кільце - кращий подарунок коханій

19.05.16 17:33 0 873

Кожна жінка мріє отримати від коханого чоловіка в подарунок золоте кільце. Причому чим більше таких подарунків, тим краще. Однак багато чоловіків просто не знають, як вибрати кільце так, щоб воно по-справжньому сподобалося. Про це ми і поговоримо в нашій статті і допоможе нам в цьому розібратися Мельник В. А. - співробітник ювелірного заводу «Ремточмеханіка»: rtm-zoloto.com.ua, який виготовляє і реалізує унікальні золоті прикраси в Києві.

Незважаючи на сьогоднішнє різноманітність дорогоцінних металів золото як і багато років тому назад займає лідируючі позиції серед вподобань прекрасних дам. Жінки можуть робити вибір на користь яскравого екстравагантного образу або ж, навпаки, ставити акцент на стриманості і скромності.

У будь-якому випадку завжди актуально знати, як правильно підібрати золоте кільце, щоб не виглядати старомодно або ж вульгарно. Чітких правил і обмежень немає, проте, можна позначити кілька основоположних рекомендацій:

  • Вік. Перш за все, необхідно враховувати вік жінки. На руці молодої дівчини буде красиво виглядати тоненьке колечко, а жінці постарше підійде кільце з більш потужним каменем;
  • Форма руки. Для жінки з крупною кистю підійдуть широкі кільця з великими вставками. А ось для жінки з невеликою кистю найкраще вибрати кільце з овальним або вертикальним каменем. Кільця з діагональним дизайном вишукано виглядають на тонких витончених пальцях;
  • Відтінок. В кільці відтінок золота залежить безпосередньо від металів, що входять у сплав. Рожеве, жовте і біле золото можуть виглядати абсолютно по-різному, але бути при цьому однакової проби. Жовте золото отримують в результаті змішування сплаву цинку та міді із чистим золотом. Червоне золото має у своєму складі мідь, яка надає виробу рожевий відтінок. Біле золото - це сплав паладію аба срібла із золотом. Важливо пам'ятати, що насправді біле золото має красивий світло-сірий колір, а блиск йому надає родієве покриття, яке також захищає виріб від подряпин. Данне покриття дуже добре, але й дуже недовговічне. Тому, якщо ви будете постійно чи дуже часто носите кільце із білого золота, то вам потрібно буде кожні рік-півтора оновлювати родієве покриття у ювеліра.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ