Як стати фотомоделлю?

Як стати фотомоделлю?

19.05.16 20:23 0 880

Мільйони дівчат бажають стати фотомоделлю, однак у більшості з них бажання так і залишається на рівні лише бажання. Дійсно, щоб зробити якісь дії на шляху здійснення своєї мети, необхідно витратити на це не тільки час, зусилля, а й грошові кошти. Далеко не завжди дівчата можуть собі це дозволити. Однак ті гроші, які ви вклали в свою красу, через деякий час окупляться з великими відсотками. Навіть якщо ви не станете фотомоделлю, ви станете красивою і впевненою в собі, а це вже важливо. Ви будете ловити на собі жадані погляди чоловіків і заздрісні погляди жінок.

До того ж красиві дівчата з модельною зовнішністю швидше знаходять роботу, їх з великим задоволенням беруть на хороші посади в крупні фірми. І причина тут не в особистій симпатії керівника до своїх підлеглих, а в тому, що з такими співробітниками люди йдуть легше на контакт, до них хочеться звернутися за консультацією, хочеться продовжити спілкування. Тому сьогодні дівчата бажають стати фотомоделлю не тільки для основної роботи, але і для того щоб досягти успіху в житті. Далі ми більш детально поговоримо про те, що потрібно для того, щоб стати фотомоделлю і розповість нам про це Купріянов В. А. - редактор сайту kupi-girls.ru, де ви можете переглянути моделей з Тюмені.

З чого ж почати?

Природно, почати вам необхідно зі своєю зовнішності. Саме лице і фігура фотомоделі приносять їй основний дохід. Навіть якщо від природи вам дісталися відмінні дані, це не привід запускати себе. Щодня вам необхідно проходити ряд процедур, які дозволять відчувати себе чудово. Під час знімального процесу ви повинні повністю віддатися своєму образу, жити їм, робити відмінні кадри. А це буде неможливо, якщо ви постійно будете думати, що у вас на боках може бути видно зайвий жир, що прищик на обличчі може бути помітний, тому позувати ви можете тільки з одного ракурсу. Ваш зовнішній вигляд повинен бути ідеальним, тільки тоді ви зможете зосередитися на роботі. Отже, в ваш щоденний графік повинні входити процедури по догляду за собою і своїм тілом.

Ранок

Приймаємо душ, миємо волосся, робимо свіжу укладку (без лаку та спреїв), наносимо на тіло зволожуючий крем, на обличчя - очищувальну маску. Тепер проводимо епіляцію ніг, стежимо за тим, щоб на тілі не було видно якихось нюансів у вигляді розтяжок, вугрів, перших зморшок і т. д. Кількість косметики на обличчі повинна бути мінімальною. Не наносіть тональний крем. Все, що вам необхідно - трохи рум'ян, туш і блиск для губ. Волосся завжди повинно бути прибране в кінський хвіст або назад. Це дозволить фотографу і модельєра краще бачити ваші риси обличчя.

День

Заплануйте відвідування салону краси. Тут пройдіть процедуру масажу. Також вам необхідно постійно робити корекцію брів, манікюр, педикюр, ходити в солярій. З приводу солярію є спірні думки. Хтось вважає, що дані промені псують шкіру, а хтось, навпаки, ходить в солярій практично щодня. Якщо ви бажаєте виглядати на всі 100 %, то ми радимо вам ходити саме в солярій, але при цьому думати про свою безпеку. Сьогодні написано багато матеріалу про те, як правильно засмагати в солярії. Тому ваші сонячні ванни будуть тільки прикрашати вашу зовнішність.

Чому солярій, а не пляж?

  • По-перше, ви істотно економите свій особистий час. Одна хвилина засмаги в солярії прирівнюється до однієї годині засмаги під сонцем. Не важко підрахувати, скільки хвилин необхідно взяти для себе, щоб отримати бажаний відтінок шкіри;
  • По-друге, тільки загар в солярії дозволяє вам отримати рівний тон, так як тут промені однаково виходять від усіх ламп. Так, надягаючи ту чи іншу одяг, ви не будете думати про білі лямках від купальника, які закарбувалися на вашій шкірі під час засмаги.

Спортзал

Також в день ​​вам необхідно відвідувати спортивний зал. Інтенсивні фізичні навантаження допомагають вам завжди тримати себе у формі. Завдяки цьому ви будете впевнені в тому, що ваше тіло ідеальнк. До того ж саме фігура дозволяє дівчині завжди відчувати себе чудово. Навіть якщо ви будете носити дешевий одяг, ви будете виглядати набагато привабливішою, ніж дівчата, які одягаються в дорогих магазинах, але абсолютно за собою не стежать.

Не забувайте і про обгортування

Ця процедура наповнює шкіру всього тіла корисними мікроелементами. На жаль, більшість дівчат приділяють увагу тільки шкірі рук і обличчя. А решта тіло залишається неохопленою нашою турботою. Пройде якийсь час, і ви будете відчувати більшу різницю між своєю шкірою і шкірою тих дівчат, які систематично зволожують її.

Одяг

Протягом дня носіть зручний одяг, який би вигідно підкреслював вашу фігуру. До цього одягу можна віднести джинси із заниженою талією, майку, туфлі на хорошій платформі, високих підборах. Все, ніяких зайвих аксесуарів, палантинів, широких ременів в вашому образі бути не повинно.

Вечір

Прибираєте косметику з обличчя за допомогою ватного диска і тоніка, приймаєте гарячу ванну, наносите на обличчя маску, зволожує шкіру за допомогою крему для тіла, наносите крем для повік. Особливу увагу приділяйте своєму волоссю. Зараз вам необхідно його зібрати в слабку косу, щоб волосся не плуталося, не наражалося негативному впливу зовнішнього середовища.

Як залишити портфоліо?

Портфоліо є вашою візитною карткою. Якщо більшість людей при проходженні співбесіди на роботу надають приймальної комісії своє резюме, то у вас вашим резюме буде портфоліо.

Як його скласти?

Для цього вам доведеться пройти 10-15 фотосесій у різних фотографів. В даному випадку орієнтуються не на цінову політику надання послуг, а на якість роботи фотографа. Чим кращим буде ваше портфоліо, тим більша ймовірності того, що вас візьмуть на хорошу, високооплачувану роботу. Будьте готові до того, що з кожної фотосесії ви візьмете в своє портфоліо 1-2 найкращі роботи. Так, у вашій домашній колекції залишаться сотні фотографій, але для роботи всі вони вам не потрібні. Слідкуйте за тим, щоб ті роботи, які ви відбираєте, були кардинально різними. Десь ви пристрасна, десь романтична, десь ділова натура.

Як знайти роботу?

Після того, як резюме складено, ви повністю готові до роботи, можна починати заробляти перші гроші. Для цього вам необхідно переглянути оголошення, розміщені в Інтернеті, запропонувати свою кандидатуру в редакціях глянсових видань. Як правило, там просто необхідні моделі, які могли б позувати для ілюстрацій до статей. Також у багатьох будинках моди потрібні моделі, щоб демонструвати одяг для рекламних буклетів. Не женіться відразу за великими грошима. Спочатку вам необхідно напрацювати великий досвід, поповнити своє портфоліо реальними роботами, а вже потім йти нагору в грошовому плані.

Не забувайте, що вік моделі недовгий, тому за кілька років ви повинні вкластися в роботу настільки, щоб досягти своїх цілей.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Чернівці: У КЖРЕП №6 ...
Наступна новина: У Вінниці засуджено вбивцю ...

КОМЕНТАРІ