Вінничина: ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва організувала зустріч редакторів газет видавництва «Шкільний світ» із читачами та науковцями (+фото)

Вінничина: ВОУНБ ім. К. А. Тімірязєва організувала зустріч редакторів газет видавництва «Шкільний світ» із читачами та науковцями (+фото)

20.05.16 10:58 0 809
У читальній залі відділу документів із гуманітарних, технічних та природничих наук Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва відбулась творча зустріч з редакторами газет видавництва «Шкільний світ»: «Психолог», «Соціальний педагог», «Дефектолог», «Психолог дошкілля».

Видавництво, засноване у 1996 році, одним із перших почало випускати газети педагогічного спрямування національною мовою. Нині «Шкільний світ» – це дружний колектив, об'єднаний спільною ідеєю вивести українську освіту на новий рівень, модернізувати навчальні заклади відповідно до викликів часу, справжній флагман освітянської преси та літератури, що спеціалізується на випуску періодичних видань і навчально-методичних матеріалів.

Видавництво є засновником та видавцем 29 брендів газет, 5 журналів та понад 150 книжок. Щотижневий тираж видань становить понад 100 тис. екземплярів.

Цільова аудиторія читачів і дописувачів – це представники освітньої галузі України віком від 18 до 70 років і старші у всіх регіонах України. Неперервну видавничу діяльність «Шкільного світу» забезпечує понад 100 працівників.

Газета «Психолог» побачила світ у 2002 році. На її сторінках було започатковано рубрики, які розкривали особливості діяльності практичного психолога (корекційна робота, діагностика, профілактика, робота з батьками та педколективом). З часом були введені додаткові рубрики: «На допомогу соціальному педагогу», «На допомогу дітям з особливими потребами». На вимогу часу було прийнято рішення відкрити нові видання: газети «Соціальний педагог», «Дефектолог», а з введенням у штат дитячих навчальних закладів психологів – «Психолог дошкілля».До уваги усіх присутніх перегляд літератури «Практичний психолог – професія нового століття» та перегляд підшивок газет «Газета «Психолог» - паперовий партнер у щоденній роботі на благо дитини» підготовлених фахівцями ВОУНБ ім. К.А. Тімірязєва.

В ході заходу виступили:

- Наталія Морозова – директор Вінницької ОУНБ ім. К. А. Тімірязєва, заслужений працівник культури України;

- Тетяна Шаповал – головний редактор редакції «Психолог», заслужений працівник освіти України;

- Валентина Снігульська – керівник проекту «Соціальний педагог»;

- Тетяна Червона – редактор газети «Психолог»;











Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ