Вінничина: рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки!

Вінничина: рятувальники закликають громадян дотримуватися правил пожежної безпеки!

20.05.16 10:02 0 605
Щодня підрозділи ДСНС України ліквідовують сотні пожеж по всій території країни, значна частка яких виникає саме у житловому секторі.

Зазвичай причиною виникнення пожеж у житловому секторі є людський фактор, а саме нехтування елементарними правилами пожежної та, в першу чергу, власної безпеки.

Рятувальники застерігають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил безпеки. Зокрема:

- не палити у ліжку;

- систематично слідкувати за станом та справністю електромережі;

- не залишати без нагляду увімкненими в електромережу обігрівальні прилади, телевізори, праски;

- намагатися уникати перевантаження електричних мереж, не вмикати одночасно побутові електроспоживачі великої потужності.

Шановні громадяни! Пам'ятайте: майже кожній пожежі можна запобігти! Для цього слід обов'язково обговорити в родині не тільки заходи щодо запобігання пожежі, а й порядок дій у разі її виникнення: спосіб виклику пожежно-рятувальної служби, евакуації дітей, гасіння пожежі на початковій стадії, безпечні маршрути виходу з приміщення.

Лише виконання елементарних правил пожежної та особистої безпеки зможе зберегти ваше життя та майно від вогню. Прес-служба ДСНС України

Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Марш у вишиванках ...

КОМЕНТАРІ