У Луцьку відбулася легкоатлетична естафета

У Луцьку відбулася легкоатлетична естафета

20.05.16 15:28 0 613
Традиційно у нашому міста відбувається легкоатлетична естафета на призи незалежної громадсько-політичної газети “Волинь-нова”. Захід приурочений до 71-ї річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та Дня вшанування пам'яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на сході України.

Загальне керівництво естафети здійснює комітет по фізичній культурі та спорту міської ради спільно з редакцією незалежної громадсько-політичної газети «Волинь-нова».

На старт естафети, який відбувався на Театральному майдані, завітав заступник міського голови Юрій Моклиця. Він передав вітання учасникам змагань від Луцького міського голови Миколи Романюка, який, на жаль, не зміг взяти участь у відкритті змагань. “Дуже приємно, що цьогоріч відбувається багато легтоатлетичних заходів. Сподіваюсь, їх буде більше. Ми хочемо, аби якнайбільше молоді брали участь у подібних заходах”, - наголосив Юрій Моклиця.

Привітав учасників головний редактор незалежної громадсько-політичної газети “Волинь-нова” Олександр Згоранець.

Опісля ліцеїсти Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, заступник міського голови Юрій Моклиця та головний редактор газети “Волинь-нова” Олександр Згоранець в знак пам'яті за загиблими поклали квіти до фотостенду Героям Небесної Сотні та загиблим учасникам АТО.

Пострілом зі спортивного пістолета Олександр Згоранець відправив представників 46 команд-учасниць на дистанцію.

Всього на старт вийшли понад 550 учасників, які боротимуться за нагороди в 5 групах:

- вищі навчальні заклади ІІІ-ІV рівнів акредитації;

- вищі навчальні заклади І-ІІ рівнів акредитації, професійні училища;

- загальноосвітні навчальні заклади;

- ліцеї;

- колективи підприємств, установ, організацій міста.

Учасники естафети подолали 12 етапів: від Театрального майдану по вулицях Словацького, Богдана Хмельницького, Сенаторки Левчанівської, Глушець, Парковій, проспекту Волі, вулиці Шопена, проспекті Василя Мойсея (біля Меморіального комплексу «Вічна Слава»), Винниченка - Театральний майдан. Протяжність дистанції становить 3 тис. 650 м.

Перемогу серед вищих навчальних закладів ІІІ-ІV рівнів акредитації здобула команда Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Представники Луцького педагогічного коледжу були кращими серед вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, професійних училищ.

Серед загальноосвітніх навчальних закладів - представники загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 25.

Команда Волинського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою здобула перемогу серед ліцеїв.

І у групі “Колективи підприємств, установ, організацій міста” кращими стали представники міського центру туризму, спорту та краєзнавства учнівської молоді.

Нагородили й наймолодшого учасника естафети –це Яна Кондратюк (НВК № 22-ліцей”) та найстаршого – Дмитра Петрочука.

Команди-переможці нагороджені перехідними кубками і дипломами комітету по фізичній культурі та спорту міської ради, а також грошовою винагородою від незалежної громадсько-політичної газети «Волинь-нова». Команд-призерів нагородили дипломами.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ