В Луцьку депутатська комісія підтримала нову редакцію Статутів житлово-комунальних підприємств

В Луцьку депутатська комісія підтримала нову редакцію Статутів житлово-комунальних підприємств

20.05.16 17:34 0 671
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати Микола Федік, Олександр Волинець, Юлія Дацюк, Ігор Поліщук підтримали зміни до рішення міської ради від 26.06.2011 № 11/104 «Про затвердження Положення про управління освіти Луцької міської ради», які вносять корективи при призначенні на посади працівників методичного кабінету управління освіти Луцької міської ради та керівників комунальних навчальних закладів і установ освіти.

Зокрема, пропонується призначати на посаду та звільняти з посади керівників комунальних навчальних закладів і установ освіти за результатами публічного конкурсного відбору, що проводиться відповідно до Порядку призначення на посаду керівників комунальних навчальних закладів та установ освіти м. Луцька за погодженням з міським головою та сесії міської ради.

Ще один проект рішення обговорили та підтримали члени комісії, що стосується діяльності закладів освіти. Він, за словами депутатів, має покращити оприбуткування (облік) благодійних коштів.

Далі обранці громади розглянули та рекомендували до прийняття на сесії міської ради проекти рішень: Про затвердження Статуту житлово-комунального підприємства № 2; Про затвердження Статуту житлово-комунального підприємства №3; Про затвердження Статуту житлово-комунального підприємства № 7.

Викладення статуту житлово-комунальних підприємств у новій редакції зумовлено необхідністю приведення у відповідність до вимог Закону України “Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку” від 14 травня 2015 року, та інших нормативно-правових актів України, що регулюють питання діяльності підприємства та до яких були внесенні зміни. Адже з 1 липня цього року житлово-комунальні підприємства будуть в іншому статусі.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ