В Луцьку відбулася робоча зустріч з польськими колегами щодо напрямків напрацювання міжнародних проектів

В Луцьку відбулася робоча зустріч з польськими колегами щодо напрямків напрацювання міжнародних проектів

20.05.16 18:39 0 712
19 травня у конференц-залі Луцького ЦНАПу відбулася робоча зустріч команди Луцької міської ради, яка працює у напрямку підготовки проектів із залучення коштів міжнародної технічної допомоги на чолі з першим заступником міського голови Тарасом Яковлевим та начальником управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності Вірою Кудрявцевою з делегацією Люблінського муніципалітету. У складі делегації гостей з нашого партнерського міста Люблін: Кшиштоф Лонтка – директор відділу неінвестиційних проектів, Анна Ястшебська - керівник сектору міжнародних проектів Люблінського муніципалітету та спеціалісти цього відділу.

Саме з таких зустрічей починається величезна робота із напрацювання проектів для того, аби залучити кошти грантодавців (безповоротні, безвітсоткові, не кредитні) для вирішення місцевих проблем.

Під час зустрічі йшлося про тематику спільних ініціатив, які можна буде у партнерстві Луцька та Любліна подавати на конкурс проектів Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2014-2020, коли буде оголошено про конкурс.

Учасники зустрічі спільно виділили пріоритетні теми, в яких далі будуть продовжувати спільну роботу, аби в результаті постали якісні трудомісткі пректні заявки. Від Луцької міської ради над ними буде працювати управління міжнародного співробітництва та проектної діяльності у партнерстві з управлінням туризму та промоції міста та департаментом економічної політики.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: День вишиванки у ...

КОМЕНТАРІ