На Тернопіллі степан Барна зустрівся з делегацією Поморського воєводства Республіки Польща

На Тернопіллі степан Барна зустрівся з делегацією Поморського воєводства Республіки Польща

20.05.16 18:00 0 746
Делегація Поморського воєводства Республіки Польща братиме участь у Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest – 2012», що відбудеться 19-20 травня. Напередодні, 18 травня з метою налагодження міжнародно-регіонального співробітництва у Тернопільській обласній державній адміністрації керівники області зустрілися з представниками вказаної делегації.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна висловив сподівання, що участь делегації у Міжнародному форумі в подальшому дасть можливість налагодити тісну співпрацю між Поморським воєводством і Тернопільською областю.

«Насамперед хочу подякувати вам за підтримку в питанні територіальної цілісності нашої держави, а також реалізацію спільних гуманітарних проектів, — зазначив очільник області».

У свою чергу голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук подякував іноземним гостям за можливість оздоровлювати у Польщі дітей учасників АТО, а також досвід щодо розвитку територіальних громад.

«Під час завтрашнього форуму ви переконаєтеся, що на Тернопільщині є всі умови для розвитку територіальних громад, а також залучення іноземних інвестицій, — підкреслив Віктор Овчарук».

На даній зустрічі кожна зі сторін представила свій презентаційний ролик.

«Я вдячна за запрошення і радію, що наша співпраця розпочалася саме із візитів українських дітей, — зазначила член правління Поморського воєводства Республіки Польща Ханна Зих-Цісонь. — Сподіваюся ми й надалі співпрацюватимемо плідно та змістовно».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку депутатська ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ