рятувальники відпрацювали тактичні прийоми гасіння пожеж та проведення рятувальних робіт на Рівненському пивзаводі

рятувальники відпрацювали тактичні прийоми гасіння пожеж та проведення рятувальних робіт на Рівненському пивзаводі

20.05.16 11:10 0 670
19 травня на підприємстві ТОВ «Рівень ЛТД» рятувальники провели тактико-спеціальні навчання. Участь у тренуваннях взяли керівництво та начальники караулів усіх міських пожежних частин 3-го державного пожежно-рятувального загону ГУ ДСНС.

В ході теоретичної частини офіцери Держслужби з НС детально вивчили характеристику та особливості об’єкту, після чого спільно з адміністрацією та об’єктовою добровільною пожежною дружиною рятувальники відпрацювали спільні дії з гасіння пожеж та евакуації людей і матеріальних цінностей на території закладу. При проведенні навчань рятувальниками було відпрацьовано організацію та тактику гасіння пожеж на промислових об’єктах, проведено тренування персоналу в організації евакуації людей, здійснено перевірку справності автоматичної пожежної сигналізації, аварійного (евакуаційного) освітлення та зовнішнього протипожежного водопостачання.

Уся пожежно-рятувальна операція зайняла близько сорока хвилин. Результати продемонстрованої роботи показали високу готовність підрозділів до дій щодо ліквідації складних пожеж на таких об’єктах.

На завершення тренувань з працівниками закладу було проведено інструктаж з питань пожежної безпеки та цивільного захисту.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: ВОУНБ ім. К. А. ...
Наступна новина: Луцьк: міжнародний ...

КОМЕНТАРІ