Пошук роботи для моряків в мережі Інтернет

Пошук роботи для моряків в мережі Інтернет

20.05.16 00:28 0 842

Знайти роботу для моряків в глобальній мережі цілком реально..., правда якщо вам ще не виповнилося 40 років і є серйозний досвід роботи по контракту. Якщо ви не підходите під ці дві умови, то найімовірніше пошук вакансії в Інтернеті не дасть результатів.

У тому випадку якщо ви все ж вирішили шукати вакансії пов'язані з морем в мережі, то рекомендуємо вам сайт з пошуку роботи для моряків http://seamensway.com/ru/vacancies крюїнгові компанії виставляють різні вакансії для моряків.

Як влаштуватися на роботу через крюїнгові компанії

Вам більше 40 і немає стажу роботи на контрактах? Реальна можливість знайти вакансію і отримати роботу для моряка через різні крюїнгові компанії. Основне завдання постаратися піти на перший контракт і зарекомендувати себе перед керівництвом, як сумлінного працівника.

Наявні на ринку праці крюїнгові компанії поділяються на три групи:

  • "Надійні крюїнгові компанії". Компанії з даної групи в основному працюють на великих судновласників. Тут варто очікувати високі оклади, солідний офіс, проходження тестів на знання іноземної мови і незалежний медичний огляд. Від претендента можливо буде потрібна наявність стажу роботи на контракті по його спеціальності. У великих компаніях зазвичай відсутність практики - це стягнення додаткової плати;
  • "Стандарт". Таких компанія більшість на ринку праці. Це може бути як компанія з маленьким офісом - одна або дві кімнати, так і цілком солідна контора. В основному, саме через такі компанії велика ймовірність отримати перший контракт. Тут можуть стягувати невелику суму грошей на різні витрати ( "внесення в банк даних", "поштові витрати"), але в більшості випадків сума невелика і рідко перевищує 30 $. Діапазон сум, які крюїнгова компанія вимагає за контракт, дуже великий: від 0 до перерахування компанії місячного окладу або плати 3 - 10% щомісяця;
  • "Ненадійні". Основною особливістю ненадійних крюїнгових компаній є плата - від 50 до 100 $, як уже говорилося вище за "внесення в банк даних" або на "поштові витрати". Можуть вимагати оплату за контракт ще до моменту його підписання. Найчастіше обіцяють знайти вакансію для моряка незалежно від віку здобувача, трудового стажу, володіння іноземними мовами. Довіряючись такій компанії ви дієте на свій страх і ризик.

І нарешті, останній варіант пошуку вакансій для моряка це вихід безпосередньо на самого роботодавця. Обзвон компаній по телефону звичайно може дати результат, але успіх знайти роботу досить сумнівний. Навіть в маленьких судноплавних компаніях намагаються не брати до себе на роботу неперевірені кадри. Якщо ж Ви добре зарекомендували себе, по закінченню хоча б одного контракту, то шансів на успішне знаходження роботи буде набагато більше.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Лазерная эпиляция зоны ...
Наступна новина: Луцьк: сімейне свято в ...

КОМЕНТАРІ