В Чернівецькій області про те,що об’єднує… (+фото)

В Чернівецькій області про те,що об’єднує… (+фото)

21.05.16 18:55 0 656
Працівники Регіонального сервісного центру МВС в Чернівецькій області відреагували на День вишиванки зовнішнім виглядом і святковим настроєм при виконанні посадових обов’язків.

Службовий дрес-код цього дня роцвів візерунками, гармонійними барвами, став об’єднуючим і для тих, хто обслуговує громадян, і хто звертається за послугами.

— Нам приємно,що ідея свята зародилась на Буковині, — зазначає виконуючий обов’язки директора РСЦ Василь Душинський. — Люди самі проявили ініціативу, керівництво охоче підтримало її.

Певно,одна з особливостей не передбаченого функціональними інструкціями заходу — його органічність, близькість до вікових традицій українців, які, орієнтуючись на європейські стандарти, прагнуть зберегти самобутність, бути пізнаваними у світі.

—Такі свята нагадують людям, хто ми і звідки, хто наші предки, — говорить оператор комп’ютерного набору Територіального сервісного центру МВС у Чернівцях Лілія Шнаревич. — Настрій піднімається від того, що одягаєш вишиту сорочку, у яку людина вклала свою душу. У мене синочок в садок пішов, чоловік і донька на роботу — всі у вишитих сорочках. Людям дуже подобається. Дуже багато відвідувачів також у вишиванках.Такий деньоб’єднує всіх нас.



Думку працівниці ТСЦ переконливо ілюструють ці фото...













Прес-служба РСЦ МВС в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Будет ли существовать ...
Наступна новина: Види і склади ...

КОМЕНТАРІ