Луцьк: обранці громади підтримали зміни до Програми соціального захисту населення міста на 2016 - 2020 роки

Луцьк: обранці громади підтримали зміни до Програми соціального захисту населення міста на 2016 - 2020 роки

21.05.16 16:53 0 649
Відбулося засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови. Депутати Алла Надточій, Анна Мовяк, Майя Шостак, Тетяна Янчук обговорили та підтримали проект рішення Про порядок та повноту оприбуткування комунальними закладами освіти, охорони здоров'я, соціального захисту, культури, науки, спорту та фізичного виховання матеріальних цінностей, робіт та послуг, отриманих від благодійників.

Вони також підтримали та рекомендували до прийняття на сесії питання Про затвердження Комплексної програми підтримки військово-службовців, призваних на військову службу по мобілізації, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців-мешканців м. Луцька.

Заступник директор департаменту соціальної політики Ірина Дехтяр поінформувала членів комісії, що з 2014 року в місті діє Комплексна програма підтримки учасників антитерористичної операції та членів їх сімей-мешканців м. Луцька, яка затверджена рішенням міської ради від 27.08.2014 № 63/9, в рамках якої за рахунок коштів міського бюджету реалізовувались заходи, спрямовані на підтримку та соціальний захист учасників антитерористичної операції та членів їх сімей, шляхом надання адресних допомог, пільг та інших соціальних гарантій.

На виникла необхідність в актуалізації та уточненні положень та заходів щодо підтримки та соціального захисту військовослужбовців, призваних на військову службу по мобілізації, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців. За наданими пропозиціями виконавчими органами міської ради та громадськими об'єднаннями підготовлено проект Комплексної програми підтримки військовослужбовців, призваних на військову службу по мобілізації, членів їх сімей, а також сімей загиблих (померлих) військовослужбовців-мешканців м. Луцька.

Ще обранці громади внесли зміни до рішення міської ради від 28.10.2015 № 80/12 «Про затвердження Програми соціального захисту населення міста на 2016 - 2020 роки»

Одним із заходів Програми соціального захисту населення міста на 2016 - 2020 роки передбачена одноразова адресна грошова допомога сім'ям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.

Відповідно до Положення про комісію з питань надання адресної грошової допомоги сім'ям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції, вказана виплата здійснюється до Дня вшанування пам'яті лучан, які загинули під час антитерористичної операції на Сході України, за рішенням комісії з питань надання адресної грошової допомоги сім'ям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції.

Рішенням комісії з питань надання адресної грошової допомоги сім'ям загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції вирішено надати вказану допомогу членам сімей загиблих (померлих) учасників антитерористичної операції на загальну суму 198,0 тис.грн.

Члени постійної депутатської комісії заслухали та взяли до відома звіт про хід виконання рішень міської ради щодо заборони продажу алкогольних напоїв в стометровій зоні біля навчальних закладів начальника управління розвитку підприємництва та реклами Олександра Козлюка.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Викрито на хабарі ...
Наступна новина: Представники 20 країн світу ...

КОМЕНТАРІ