Голова Тернопільської ОДА зустрівся з представником німецької компанії «Wirsol»

Голова Тернопільської ОДА зустрівся з представником німецької компанії «Wirsol»

21.05.16 11:14 0 659
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна та перший заступник голови ТОДА Іван Крисак 20 травня зустрілися із представником німецької фірми «Wirsol» Сердаром Топчу.

Вказана фірма — міжнародний розробник технологій використання сонячної енергії. Спеціалізується на плануванні, фінансуванні, будівництві і експлуатації сонячних електростанцій усіх розмірів.

Очільник області подякував іноземному гостю за участь у Міжнародному інвестиційному форумі «Тернопільщина Invest-2016», а також обговорив можливі напрямки подальшої співпраці.

«Наше майбутнє — за новітніми технологіями, — переконаний Степан Барна. — Відтак ми цінуємо ваш досвід й безперечно розглядаємо можливості впровадження обладнання для використання сонячної енергії».

Довідково

Компанія «Wirsol» має досвід у реалізації понад 8500 проектів по всьому світу. Основні компетенції «Wirsol»: сонячні електростанції для приватних будинків;

сонячні електростанції для компаній і промислових застосувань; інвестиції в сонячну енергію; ринок компонентів і комплексних систем; експлуатація та технічне обслуговування; гібридні системи / заміна дизель і власної сонячної тестового парку.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Опис серіалу «Чудове ...
Наступна новина: Степан Барна: "Суть ...

КОМЕНТАРІ