Провідних сучасних діячів культури України зібрали в одну енциклопедію

Провідних сучасних діячів культури України зібрали в одну енциклопедію

21.05.16 10:56 0 8943
Провідних сучасних діячів культури України зібрали в одну енциклопедію «Ukraine.The best». До цієї мультимедійної енциклопедії ввійшли 120 сучасних діячів культури України. Автором ідеї та видавцем є засновник інтернет-платформи «Культпростір», галерист, колекціонер, меценат Юрій Комельков. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

Героями енциклопедії стали нині живі та популярні діячі української культури – музиканти, художники, фотографи, актори, режисери та письменники. За словами творців проекту, імена більшості з них знайомі мільйонам українців, але деякі стануть справжнім відкриттям для широкої аудиторії.

«Дизайн енциклопедії включає в себе унікальний стиль, розроблений арт-директором проекту Марією Леоненко. Це азбука, що створена на основі елементів робіт всесвітньо відомих українських авангардистів», – відзначив Комельков.

Над створенням матеріалів для проекту понад рік працювали журналісти інтернет-платформи «Культпростір», відомі критики та оглядачі. Енциклопедію презентують у формі друкованого видання та онлайн-версії восени цього року.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина відроджує ...
Наступна новина: Правоохоронцями Вінницької ...

КОМЕНТАРІ