Опис серіалу «Чудове століття. Кесем»

Опис серіалу «Чудове століття. Кесем»

21.05.16 11:14 0 1326

Це один із самих відомих і касових турецьких серіалів сучасності, на створення якого пішов не один рік і в якому було задіяно понад 20,000 акторів.

Історія, що розповідаєтьс в телесеріалі «Чудове століття. Кесем», розпочинається з оповіді про велику султанша, яка 1-ою з усіх жінок в Османській імперії пробула при владі більше сорока років. Не дивлячись на патріархат, Кесем Султан все одно зуміла утриматись на троні, хоча це й було дуже нелегко. У житті головної героїні ви знайдете все: піднесення, любов, інтриги і навіть кров. Творці серіалу провели чималу роботу, щоб в точності повторити всі події тих часів. До речі, переглянути історію Кесем Султан в режимі онлайн ви можете на сайті: mayfinal.ru.

Акторський склад складається з безлічі знаменитих акторів не тільки Туреччини, але і інших країн світу. Ви зможете побачити на екрані Хюлью Авшар, Берен Саат, Мехмеда Куртулуш, Еркана Колчак Кестенділа, Аслихан Гюрбюз, Гюльджан Арслан і багатьох інших. Підбір акторів тривав досить довго. Під час кастингу було багато інтриг і скандалів. Творці серіалу хотіли знайти акторів, які змогли б передати ту атмосферу, що була в цей період Османської Імперії.

Головною сюжетною лінією данного телесеріалу є історія молодої дівчини, яку звали Анастасія. Всі випробування, які їй довелося пройти в своєму житті, гідні поваги. Оскільки данний телесеріал історичний, то, окрім любовної історії, його творці покажуть телеглядачу устрій життя тих часів: війну султанш, сходження Ахмеда на Султанський престол та смерть його братів, історію яничарів (яка до наших днів залишалася таємницею) та ін.

«Імперія Кесем» - це проект, Еркана Колчак Костенділа, в якому творці продумали кожну дрібницю. Весь одяг акторів зшитий в точній копії наряду того часу, а всі прикраси - це справжні коштовності. Крім того, для зйомок перших серій була спеціально побудована точна копія палацу Топкапи тих часів. Одним словом, «Чудове століття. Кесем» - це серіал, який зацікавить кожного глядача, не залежно від його вподобань, адже в цьому проекті можна знайти абсолютно все.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)

КОМЕНТАРІ