Що собою представляє бонусна карта ЛУКОЙЛ?

Що собою представляє бонусна карта ЛУКОЙЛ?

23.05.16 20:58 0 933

В данній статті ми розглянемо найчастіші запитання по бонусній карті ЛУКОЙЛ.

Що таке Клуб ЛУКОЙЛ?

Це програма лояльності для клієнтів АЗС «ЛУКОЙЛ», яка дозволяє здійснювати покупки за вигіднішою ціною.

Що дає учаснику Програма заохочення клієнтів ЛУКОЙЛ?

Програма дозволяє учаснику накопичувати бали за кожну покупку на АЗС, а в подальшому використовувати накопичені бали для отримання знижок при наступних покупках. 1 бал нараховується за кожні 50 рублів покупки, зробленої з використанням карти. При списанні балів на покупку 1 бал дорівнює 1 рублю знижки.

Як отримати карту Клубу ЛУКОЙЛ?

Для отримання карти новому учаснику потрібно заповнити анкету (договір участі в Програмі) на АЗС «ЛУКОЙЛ» або в одному з найближчих пунктів видачі карт. Скористатися картою можна відразу. Але до моменту обробки анкети, учасник не може побачити свій баланс балів.

Як зареєструвати карту Клубу ЛУКОЙЛ?

Електронна реєстрація на сайті www.club-lukoil.ru дозволяє стати учасником КЛУБу ЛУКОЙЛ і почати використовувати всі переваги клубної картки всього за кілька хвилин. Електронна реєстрація призначена для учасників, які отримали карту Клубу ЛУКОЙЛ, але не заповнювали анкету. Або заповнювали, але не отримали на мобільний телефон повідомлення про активацію карти. Детально процес реєстрації описаний на сайті: http://webereg.ru/servisy/lukoyla-bonusnoy-karte.

Скільки коштує карта?

Карта видається безкоштовно.

Скільки діє видана карта?

Карта Клубу ЛУКОЙЛ є безстроковою.

Де можна використовувати карту?

Накопичувати і списувати бали Ви можете у всій мережі АЗС «ЛУКОЙЛ» на території Росії (більше 2000 АЗС). Увага! На ряді АЗС списання балів і надання знижки неможливо в зв'язку з технічними особливостями станції.

Скільки карт може одночасно використовувати один учасник?

Згідно з правилами, учасник має право використовувати тільки одну карту, оформлену на своє ім'я. Якщо учасник оформляє кілька анкет для реєстрації, в обробку приймається сама перша. Всі інші анулюються.

У яких заходах для власників карток Програми можна брати участь?

Протягом року оператор Програми проводить у всіх великих містах акції і клубні заходи. Інформацію про заходи Ви можете отримати на сайті club-lukoil.ru, з інформаційних плакатів на АЗС, за телефоном гарячої лінії або в смс-розсилки.

Які переваги дають карти ко-бренд?

Карта поєднує в собі як привілеї Клубу ЛУКОЙЛ, так і переваги банківської карти світової платіжної системи «MasterCard» або «VISA». З такою карткою можна користуватися перевагами звичайної клубної картки і накопичувати бали при покупці на АЗС «ЛУКОЙЛ». А також отримувати бали за покупки поза АЗС, фактично в будь-якій торговельній точці світу, за умови використання коштів з банківської карти.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Основные плюсы ПВХ окон
Наступна новина: Які бувають москітні сітки?

КОМЕНТАРІ