Які бувають москітні сітки?

Які бувають москітні сітки?

23.05.16 21:41 0 752

Москітні сітки винайдені для того, щоб убезпечити житлові приміщення від комах. Вони являють собою рамку з натягнутим полотнищем. Також москітна сітка перешкоджає попаданню в приміщення пуху, пилу, листя. Хороша москітна сітка забезпечує видимість, не заважає повітряним потокам, стійка до різних атмосферних явищ. До речі, в Києві придбати москітні сітки ви можете в інтернет-магазині: rks.kiev.ua.

Види москітних сіток

Існує 2 основних види москітних сіток: роликові і рамні:

  • Роликові москітні сітки. Це шторна система (одинарна або подвійна) полотна москітної сітки, з вертикальним або горизонтальним зрушенням. Така шторна система захищена від негоди, згорнута, знаходиться в алюмінієвому коробі. Приводиться в рух за допомогою ручок, що знаходяться на нижній планці, з боків. Фіксація нижньої планки відбувається за допомогою спеціальних кріплень в направляючих. Ворс на планці забезпечує захист від комах і пилу. Монтаж проводиться в укіс віконного або дверного отвору;
  • Рамні москітні сітки. Це більш спрощений варіант. Москітна сітка натягнута на алюмінієвий каркас вікна. Вона є зйомною. Кріплення москітної сітки фіксуються на алюмінієвій рамці або до віконної рами. Це досить поширений і не дорогий вид москітної сітки. Такі москітні сітки легко монтуються, використовуються як для дверних, так і для віконних прорізів. Їх дуже просто зняти для миття або на зимовий період.

Сьогодні на ринку з'явилася також рулонна москітна сітка (вона дуже зручна, оскільки: швидко згортаються і розгортається, відмінно вписується в будь-який інтер'єр, захищає дверні та віконні прорізи) і москітна сітка антикішка.

Основні вимоги до москітної сітки:

  • еколоічность;
  • захист від комах;
  • простота в експлуатації;
  • універсальність конструкціі.

Основні комплектуючі москітної сітки

Москітні сітки роблять зі стійких до коливань температури матеріалів:

  • Паліамід - стійкий до перепадів температур;
  • Полотно з ПВХ покриттям зі скловолокна;
  • Профіль емальований, який складається з катаного алюмінію.




Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 127)
Попередня новина: Що собою представляє ...
Наступна новина: Чернігівський міський ...

КОМЕНТАРІ