В Луцьку відбувся круглий стіл “Реформування комунального господарства”

В Луцьку відбувся круглий стіл “Реформування комунального господарства”

24.05.16 11:43 0 652
У засіданні круглого столу взяли участь перший заступник міського голови Тарас Яковлев, секретар міської ради Юлія Вусенко, директор департаменту житлово-комунального господарства Луцької міської ради Юрій Крась, керівники ЖКГ, депутати міської ради.

Директор департаменту ЖКГ Юрій Крась зауважив що потрібно популяризувати процес реформування ЖКГ та створення ОСББ, щоб жителі міста дізнавались про переваги об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

У свою чергу, перший заступник міського голови Тарас Яковлев заначив, що людям пропонуватиметься альтернатива - різні форми управління будинками. Також він повідомив, що Луцьк є найкращим містом обласного значення зі створення ОСББ, яких на є вже 260.

Депутат міської ради Андрій Козюра, який є головою профільної комісії з цього питання, висловив свою точку зору, що найближчим часом житлово-комунальні підприємства повинні оптимізувати структуру та надалі якісно виконувати свої послуги. Також він наголосив, що необхідно і надалі вести інформаційну кампанію зі створення ОСББ.

Запровадити навчання голів ОСББ та майбутніх голів ОСББ для покращення подальшої роботи в цій сфері запропонував депутат міської ради Сергій Була. Тарас Яковлев повідомив, що це питання вже опрацьовується і протягом двох місяців буде створений навчальний центр.

Секретар міської ради Юлія Вусенко звернулася до депутатів з проханням максимально долучитися до створення інформаційної довідки щодо створення ОСББ. Вона вважає, що необхідна єдина спільна позиція у питанні реформування комунального господарства та створення ОСББ.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінничина: в області ...
Наступна новина: На Вінниччині вперше ...

КОМЕНТАРІ