Луцьк: змагання зі спортивного орієнтування «VOLF CUP 2016»

Луцьк: змагання зі спортивного орієнтування «VOLF CUP 2016»

24.05.16 08:46 0 769
З 20 по 22 травня у лісових масивах урочищ Гаразджа, Воротнів та у парку 900-річчя Луцька (р-н міської лікарні) відбулися відкриті змагання зі спортивного орієнтування «VOLF CUP 2016».

Захід організували активісти спортивного орієнтування спільно з Федерацією спортивного орієнтування Волині за підтримки комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради з метою розвитку та популяризації спортивного орієнтування як ефективного засобу підвищення ролі фізичної культури та спорту, популяризації здорового способу життя, активізації рухової активності жителів міста та області.

Спортивне орієнтування є видом спорту, в якому учасник змагань за допомогою спортивної карти і компаса повинен якнайшвидше подолати дистанцію та знайти певну кількість точок, які розташовані на місцевості - контрольних пунктів.

Учасники змагань мали можливість продемонструвати свої вміння та навички зі спортивного орієнтування на дистанціях змагань в заданому напрямку. Загалом у змаганнях за три дні взяло участь близько 300 спортсменів з міста Луцька, Києва, Волинської, Київської, Рівненської, Житомирської областей.

У перший день змагань спортсмени долали середню дистанцію у лісовому масиві поблизу села Гаразджа. Другий день змагань проходив у лісовому масиві села Воротнів на довгій дистанції. Заключний третій день - в м. Луцьку в парку 900 річчя м. Луцька на спринтерській дистанції.

Змагання проводились у восьми вікових групах, окремо серед чоловіків та жінок. За підсумками трьох днів змагань переможцями стали: Лучко Олена, Кулакевич Вікторія-Беатр, Писарчук Дарина, Мельник Христина, Зінчук Ірина, Войтович Ірина, Трофимчук Тетяна, Черняк Юрій, Патута Максим, Петрочук Денис, Тимощук Дмитро, Шкідина Артур, Петрочук Дмитро, Михайличенко Олександр.

Переможці та призери змагань були нагороджені дипломами, кубками та медалями від організаторів змагань.

Оргкомітет та спортсмени висловлюють слова вдячності за сприяння та допомогу у проведенні заходу директору ТзОВ “Водограй” Леоніду Рибачку, керівникам компанії “Чиста вода” Ользі та Дауду Гафуровим, головному лікарю КЗ “Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги № 2” Ганні Кравчук.

З фотозвітом та підсумковими протоколами про всі дні змагань можна ознайомитися на сайті: http://tyrist.pp.net.ua/ “Спортивне орієнтування та туризм на Волині” Wolf orienteering CUP 2016.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Жителі райцентрів та сіл ...

КОМЕНТАРІ