У Чернівцях провели інтелектуальний турнір “V element Cup”

У Чернівцях провели інтелектуальний турнір “V element Cup”

24.05.16 19:44 0 677
У будинку культури творчої молоді “Автограф” відбувся І-й Відкритий турнір з гри “Що? Де? Коли” – “V element Cup”, в якому взяли участь кращі команди з Хмельницького, Коломиї, Городенки та Чернівців.

Змагання складались з двох міжнародних синхронних турнірів: українського “Галицького синхрону” та азербайджанського “Кубку Ічерішехер”, які одночасно проходили в більш, ніж в 10-ти країнах світу. Чернівці приймали ці турніри в рамках святкування 15-ї річниці створення інтелектуальної формації “5 елемент”.

Перемогу в І-му Відкритому турнірі з гри “Що? Де? Коли” – “V element Cup” здобула чернівецька команда “Прометей” (капітан — Олександр Мудрий), яка в безкомпромісній боротьбі на один бал обійшла знану в області команду “5 елемент”, а трійку призерів довершила збірна інтелектуалів з міста Городенки – “H.O.S.T.” (капітан — Любомир Музичка).

Гості турніру подякували організаторам за теплу атмосферу та святковий настрій, висловивши сподівання, що надалі в Чернівцях річницю створення інтелектуальної формації “5 елемент” відзначатимуть щорічно.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ