Сергій Надал взяв участь у відкритті IV Наукових пікніків у Тернополі

Сергій Надал взяв участь у відкритті IV Наукових пікніків у Тернополі

24.05.16 15:23 0 770
Під відкритим небом на Театральному майдані міста днями відбулися IV Наукові пікніки - освітній проект, який має на меті популяризацію наук серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні.

Участь у заході взяли понад 200 учасників, які показали більше 500 різних експериментів у галузі хімії, біології, фізики та інших наук. Міський голова Сергій Надал виступив на відкритті наукових пікніків, а опісля оглянув наукові експерименти.

« ми бачимо, що в Україні наука жива і буде жити, а українські науковці – найкращі у світі, у якій би галузі вони не творили. Ми дуже добре розуміємо, що без науки неможливе існування справді незалежної держави, - зазначив очільник Тернополя. - Хочу нагадати присутнім слова колишнього спікера Конгресу США, який ще у 2009 році заявив, що у Сполучених Штатів чотири пріоритети: наука, наука, наука і наука. За цим принципом живе США, за ним має діяти й українська влада і на місцях, і в Києві».

Також міський голова побажав науковцям, які брали участь у наукових пікніках, отримати найголовнішу наукову премію світі – Нобелівську премію, а гостям свята - приємних емоцій та нових знань.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Вікно у світ без меж» ...
Наступна новина: В Івано-Франківську ...

КОМЕНТАРІ