В Житомирській області чуднівський район активно реалізовує спільні проекти з ЄС та ПРООН

В Житомирській області чуднівський район активно реалізовує спільні проекти з ЄС та ПРООН

24.05.16 18:40 0 648
У Чуднівському районі продовжується робота по реалізації III фази спільного проекту Європейського союзу та Програми Розвитку Організації Об'єднаних Націй «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду».

Проекти виконуються на умовах співфінансування. Так, Проект надаватиме 70% коштів, місцеві бюджети – 25%, громади – 5%.

Загальна вартість проектів по району складатиме біля 1 млн 185,860 тис. грн. З них 875,440 тис. грн. профінансує Програма розвитку ООН.

У рамках цієї програми, на території села Безпечна уже реалізовано проект «Капітальний ремонт вуличного освітлення». На роботи повністю завершено. Загальна вартість проекту склала 153 тис. грн. З них профінансовано коштами ЄС ПРООН 115 тис. грн, кошти районного та обласного бюджету 30 тис. грн та кошти жителів села 8 тис. грн.

Завершила реалізацію свого мікропроекту ГО «Вікторія-В» села Волосівка. Завдяки проекту проведено заміну 57 дерев'яних вікон у місцевій школі на енергозберігаючі металопластикові. Загальна вартість проекту склала 299,5 тис. грн.

В с. Жеребки ГО «Поділля» підготувала мікропроектну пропозицію щодо покращення медичних послуг у ФП та його капітальний ремонт. Загальна вартість проекту – 287,2 тис. грн. Передбачено провести заміну дерев'яних вікон на пластикові, заміну дверей, внутрішні ремонтні роботи, укріплення фундаменту, ремонт покрівлі та перекриття ґанку, утеплення фасаду, закупівлю медичного обладнання. Також планується підведення водопостачання в приміщення пункту, відведення води та роботи щодо часткової заміни електричної мережі приміщення.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Житомирі експерти ...

КОМЕНТАРІ