Вінниччина готується до міжнародних змагань з велоспорту «Гран-прі Вінниці» - 2016 (+фото)

Вінниччина готується до міжнародних змагань з велоспорту «Гран-прі Вінниці» - 2016 (+фото)

24.05.16 10:07 0 553
Засідання організаційного комітету з підготовки та проведення міжнародних рейтингових змагань з велосипедного спорту-шосе «Grand Prix of Vinnytsia – Grand Prix of ISD» та ІІ обласного вело фестивалю відбулось в ОДА під головуванням заступника голови - директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації Ігоря Івасюка.

«Ці змагання на Вінниччині проходитимуть вдруге, минулого року місто Вінниця вже приймало цей етап велогонки, який з відомих причин з 2015 року було перенесено із Донецька. Це дуже серйозний захід, тож маємо віднестись до його підготовки із максимальною відповідальністю,- підкреслив посадовець.

Ігор Івасюк також зазначив, що минулий рік показав злагоджену та якісну роботу усіх служб, причетних до організації та проведення велогонки.

Він повідомив присутнім, що «заявили про свою участь у цьогорічних змаганнях «Grand Prix of Vinnytsia – Grand Prix of ISD» 23 клуби із 13 країн світу, в тому числі – вперше візьмуть участь клуби із Сполучених Штатів Америки, а Європа буде представлена дуже потужно. Всього змагатимуться 150 спортсменів, це приблизно на 20% більше, ніж область приймала у 2015 році».

Начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Сергій Чернявський ознайомив членів оргкомітету із робочим планом підготовки та проведення велогонки, схемами трас та графіками проведення змагань з метою коригування діяльності усіх служб.

Тож, згідно з розпорядженням голови ОДА від 12 травня 2016 року № 324 «Про проведення на території Вінницької області та у м. Вінниця міжнародних рейтингових змагань з велосипедного спорту-шосе «Grand Prix of Vinnytsia – Grand Prix of ISD» та ІІ обласного велофестивалю», змагання відбудуться з 03 по 05 червня 2016 року.

Урочисте відкриття змагань вирішено провести на площі перед міською радою у суботу, 4 червня з 10-30 до 11-30 год. Офіційний старт велогонки відбудеться з вулиці Соборної навпроти міської ради о 12-00 год.

На час старту рух міського транспорту буде тимчасово призупинено.

Сама групова гонка категорії UCcS 1.2 «Grand Prix of Vinnytsia» ( 140 км) проходитиме за містом: об'їзне шосе - траса 583 «Київ -Вінниця» - с. Стрижавка - об'їзне шосе – Барське шосе - об'їзне шосе.

Фініш та церемонія нагородження проходитимуть навпроти ТК «Шок» по вул. Келецькій.



















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку на вулиці ...
Наступна новина: У Тернополі на бул. ...

КОМЕНТАРІ